Yunus Emre, basisscholen Den Haag , Zoetermeer en Naaldwijk

Basisscholen Zoetermeer Den Haag Naaldwijk

Stel je eens voor: een school waar kinderen niet alleen leren rekenen en schrijven, maar ook kunnen groeien op persoonlijk vlak. Omringd door een gemeenschap die waarden als respect, verantwoordelijkheid en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft. Elke dag gaan de leerlingen met plezier naar basisscholen Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk.

Welkom bij Yunus Emre, waar we streven naar het bieden van het beste onderwijs aan onze kinderen. We vormen de nieuwe generatie wereldburgers. Ben jij benieuwd naar hoe we dat doen? Lees dan verder en ontdek wat onze scholen zo speciaal maken!

 

Basisscholen Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk; Yunus Emre

Onze islamitische basisscholen zijn meer dan alleen onderwijsinstellingen. We zijn een gemeenschap waar de groei en ontwikkeling van ieder kind centraal staat. Onze basisscholen Den Haag en Zoetermeer bieden een veilige, respectvolle en stimulerende omgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot zelfverzekerde, verantwoordelijke en goed opgeleide individuen.

 

Onze missie en visie

Bij Yunus Emre geloven we in het bieden van een evenwichtige opleiding die zowel academische excellentie als persoonlijke en spirituele groei omvat. Onze missie is om leerlingen niet alleen voor te bereiden op academisch succes. We willen hen ook begeleiden bij het ontwikkelen van sterke ethische normen en een diepgaand begrip van hun culturele en religieuze identiteit.

Onze visie is om een toonaangevende onderwijsinstelling te zijn die bekend staat om haar hoge academische standaarden en haar toewijding aan het bevorderen van exclusiviteit, respect en samenwerking binnen de schoolgemeenschap.

 

Onderwijskwaliteit en curriculum

Ons curriculum is ontworpen om aan de hoogste standaarden te voldoen en omvat een breed scala aan vakken en activiteiten. Naast de kernvakken zoals: taal, rekenen en wetenschap, bieden wij ook lessen in islamitische studies, Arabisch en culturele educatie. Onze getalenteerde Leerkrachten doen er alles aan om een uitdagende en ondersteunende leeromgeving te creëren.

Ook is innovatie in het onderwijs één van onze speerpunten. Wij integreren moderne onderwijstechnieken en technologieën in onze lesmethoden om ervoor te zorgen dat onze leerlingen niet alleen de basisvaardigheden beheersen, maar ook steeds klaar zijn voor nieuwe uitdagingen. Denk hierbij aan het gebruik van digitale leermiddelen, interactieve lessen en project gebaseerd leren.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Bij Yunus Emre staat de persoonlijke ontwikkeling van de leerling centraal. Wij geloven dat onderwijs verder gaat dan alleen academische kennis. Onze leerlingen krijgen de kans om hun sociale, emotionele en religieuze vaardigheden te ontwikkelen door middel van diverse activiteiten. Dit doen we bijvoorbeeld op het gebied van sport, kunst en muziek.

We moedigen onze leerlingen aan om leiderschap te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken met anderen. Onze Leraren en Mentoren spelen een actieve rol in het begeleiden van de leerlingen en het bevorderen van hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

 

Ouders en Gemeenschap

Tot slot is de nauwe samenwerking met ouders en de bredere gemeenschap erg belangrijk. Wij geloven dat ouderbetrokkenheid essentieel is voor het succes van onze leerlingen. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten om de communicatie en samenwerking tussen school en thuis te bevorderen. Daarnaast streven we ernaar om een actieve rol te spelen in de gemeenschap. Onze school participeert om die reden in lokale initiatieven en evenementen en werkt samen met verschillende organisaties om een positieve impact te hebben op de samenleving.

 

Locaties Basisscholen Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk

Onze scholen in Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk zijn strategisch gelegen om toegankelijk te zijn voor een breed scala aan gezinnen. De locaties bieden moderne faciliteiten en een inspirerende leeromgeving. Of je nu kiest voor één van onze scholen in Den Haag, Zoetermeer of Naaldwijk. Jij kan erop vertrouwen dat je kind hoogwaardig onderwijs krijgt.

 

Onderdeel worden van basisscholen Den Haag, Zoetermeer of Naaldwijk?

Wist je al dat Yunus Emre op zoek is naar gepassioneerde en toegewijde professionals? Of je nu een ervaren leerkracht bent of net begint aan een carrière in het onderwijs, wij bieden een ondersteunende en inspirerende werkomgeving. Zo kan jij jezelf blijven ontwikkelen en groeien.