Werken bij Yunus Emre

Werken bij Yunus Emre betekent werken aan de toekomst van ons allemaal. Onze collega’s bestaan uit gedreven professionals met een passie voor onderwijs.

Bij Yunus Emre zijn we opzoek naar gedreven personeel op één van onze scholen. Ben jij wie we zoeken en heb je een hart voor onderwijs? Bekijk dan onze vacatures!

Lees meer

Ben jij onze toekomstige collega en zorg je samen met ons dat alles op rolletjes draait? Bekijk hieronder onze stafbureau vacatures

Lees meer

Ben je nog studerende en zoek je een stage binnen een leerzame en dynamische omgeving? Bekijk onze stagemogelijkheden.

Lees meer

Overweeg je een carriereswitch naar het onderwijs? Heb je (nog) geen onderwijsbevoegdheid, maar wel interesse in een baan in het onderwijs?

Lees meer

Wij willen ons volop blijven ontwikkelen. Onze medewerkers krijgen de kans om te groeien en om zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en gezellige leeromgeving. Jij bepaalt zelf jouw eigen ontwikkeling en neemt hier zelf verantwoordelijkheid voor.

Onze leerkrachten bepalen voor groot deel de ontwikkeling en het welbevinden van onze leerlingen. Om jouw werk goed te kunnen doen, bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt.

Een baan in het onderwijs is het mooiste wat er is. Wil je verder in het onderwijs dan bieden wij jou graag de mogelijkheden om je onderwijsbevoegdheid te halen. Dit kan bijvoorbeeld met een op maat gesneden begeleiding bij jouw (LIO) stage of zij-instroomtraject.

Onze scholen bieden weliswaar dezelfde onderwijsvorm aan met een islamitisch tintje. De scholen hebben de vrijheid om het onderwijs op hun eigen, unieke manier verder te ontwikkelen. Naast de ligging (in de wijk of stad) en de (team) cultuur maakt dit onze scholen uniek. Op deze manier is er altijd wel een school die helemaal bij jou past!