Gymleerkracht 0,6 – 0,8 fte

 De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.

Wil je samen met een nieuw team van onze nieuwe, unieke school in het Westland lesgeven? Waar kwalitatief goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Voor onze nieuwe school in het Westland en één school in Den Haag zijn wij op zoek naar een gymleerkracht die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Je gaat op twee scholen gymlessen verzorgen; dit doe je op een enthousiaste en motiverende manier. Je bereidt lessen voor en draagt zorg voor een veilige omgeving. Je beheert de materialen en zorgt voor uitbreidingen en aanpassingen van voorzieningen indien nodig. Ook ga jij je bezighouden met de organisatie van sportdagen, naschoolse activiteiten en het schoolkamp. Daarnaast onderhoud je contacten met externen zoals bijvoorbeeld de gemeente en sportverenigingen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De stichting heeft in totaal 5 enthousiaste gymleerkrachten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van gymleerkracht is gewaardeerd in schaal L10 en is voor 0,6 tot 0,8 fte, zijnde 24 tot 32 uur per week.

Wie ben jij?

  • Je ben een bevlogen gymleerkracht met een (H)ALO-diploma (of ander bevoegdheid voor bewegingsonderwijs);
  • Je bent ambitieus en hebt plezier in het vak;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je respecteert de grondslag van het islamitisch basisonderwijs;
  • Je begeleidt de leerlingen op een veilige en verantwoorde manier;
  • Je bent een gymleerkracht die in staat is structuur aan te brengen en beschikt over goede pedagogische vaardigheden;
  • Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen.

Solliciteren

Graag zien we jouw sollicitatiebrief met CV tegemoet, je kunt deze richten aan de afdeling personeelszaken via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60.