Bij ISNO Yunus Emre zijn we voor onze school op de Beresteinlaan te Den Haag op zoek naar een inspirerende en verbindende directeur. Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is en waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat ga je doen?

De rol van directeur is een essentiële positie binnen onze organisatie. De afgelopen jaren zijn er de nodige wisselingen in het management geweest waardoor rust, vertrouwen en stabiliteit (terug) brengen nu meer dan ooit zeer van belang is. Je wordt directeur van 2 locaties, welke op 500 meter afstand van elkaar liggen en mede daardoor veel van jouw leidinggevende capaciteiten vraagt.

Zowel op de afzonderlijke locaties als ook in het geheel vraagt deze school om inspirerend, verbindend leiderschap. Dat vraagt van jou aantoonbare ervaring in het – succesvol – aansturen van teams op verschillende locaties en van het daadwerkelijk kunnen smeden van 1 team.

Wij hebben vergevorderde plannen om een nieuw gebouw te gaan betrekken. Van de directeur verwachten wij een heldere visie op onderwijs in deze nieuwbouw, als ook een enthousiasmerende voortrekkersrol in de projectgroep die hierbij betrokken wordt. Jij bent die energieke kapitein op dit schip, die straks een goed functionerend team in een prachtig, nieuw onderkomen kan bewerkstelligen.

Je hebt een zeer heldere visie op kwalitatief goed onderwijs en doet daar geen concessies aan. Wij zijn juist daarom op zoek naar enerzijds iemand die een goede sfeer kan neerzetten, waarbinnen mensen hun volle potentieel kunnen benutten en graag voor jou willen werken, maar die anderzijds ook in staat is om een visie op de toekomst neer kan leggen. Jij legt het fundament waarop de Beresteinlaan nog jaren op vooruit kan!

Tot slot ben je als directeur verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische kant van de school. Je zorgt, in samenwerking met HR, voor bevoegde leerkrachten voor de klas en vakbekwame ondersteuning binnen de school en dat binnen afgegeven en vooraf vastgesteld budget. Je hebt daarom concrete ervaring met rapportages en met het periodiek verantwoording afleggen over kwaliteit, mogelijk in de vorm van audits en/of inspectie en financiën.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van directeur is gewaardeerd in schaal 12 of 13 (afhankelijk van ervaring), met een arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij? 

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee: 

HBO+ werk- en denkniveau; 

Een aantoonbare staat van dienst als directeur binnen het onderwijs is voor ons essentieel.

Een diploma schoolleider PO of vergelijkbaar.

Een energieke, stevige persoonlijkheid (dit zullen wij mogelijk ook toetsen in een assessment).

Je hebt een duidelijke visie op primair, kwalitatief goed, onderwijs en draagt deze energiek uit.

Je bent in staat om te verbinden, met collega’s, met de kinderen en met hun ouders.

Solliciteren   

Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@bsyunusemre.nl t.a.v. Sven de Jong. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-21 91 80 92. 

SOLLICITEER DIRECT