Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat?Voor onze scholen in Den Haag, Naaldwijk en Zoetermeer zijn wij op zoek naar parttime en fulltime groepsleerkrachten.

Wat bieden wij?

Als leraar binnen Yunus Emre kom je te werken in een dynamische omgeving die volop in beweging is. De stichting ISNO Yunus Emre en haar scholen maken een behoorlijke groei door, waardoor er kansen ontstaan bij het helpen uitbouwen van onze scholen. De ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op zodat je je geen moment zult vervelen. Je kunt op verschillende vlakken helpen bouwen aan de toekomst van onze scholen.

Wij vinden het belangrijk om dit te doen in een setting waar we van én vooral met elkaar samen willen leren. Er is een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van ons onderwijs. Dit doen wij vanuit onze Islamitische waarden.

Werken bij een van de scholen van ISNO Yunus Emre betekent dat je de verantwoordelijkheid krijgt om de kinderen in Den Haag en omgeving verder te ontwikkelen. Dankzij jou kunnen honderden leerlingen beter onderwijs krijgen.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. Wij kennen een arbeidsmarkttoelage van 7%. Wij bieden een aantrekkelijke cafetariaregeling, waaronder een fietsregeling.

Wie ben jij?

Je beschikt over een bevoegdheid om les te geven in het basisonderwijs. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling. Je hebt een visie op kwalitatief goed onderwijs en weet dit vorm te geven in je lessen. Je bent enthousiast en draagt dat ook uit.

Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van honderden leerlingen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar ISNO Yunus Emre wilt zetten.

Solliciteren

Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan onze recruiters voor BS Yunus Emre via vacatures@bsyunusemre.nl.