Bij ISNO Yunus Emre zijn we voor onze school op het Mandelaplein te Den Haag op zoek naar een inspirerende en verbindende directeur. Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is en waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat ga je doen?

De rol van directeur is een essentiële positie binnen onze organisatie. Wij zoeken een directeur die helder en proactief communiceert. Een directeur die bouwt aan een professionele cultuur en een structuur die leidt tot onderwijsvernieuwing.

Voor ons is de school op het Mandelaplein een zeer belangrijke locatie omdat het de bakermat vormt van onze organisatie, op het Mandelaplein is het ooit allemaal begonnen. Ondanks de groei van onze organisatie naar inmiddels 6 scholen, is het Mandelaplein gevoelsmatig nog altijd het vlaggenschip.

De opdracht die voor je ligt is duidelijk: Bouwen! Het neerzetten van een structuur en een goed functionerend team. Wij zijn juist daarom op zoek naar enerzijds iemand die een goede sfeer kan neerzetten, waarbinnen mensen hun volle potentieel kunnen benutten en graag voor jou willen werken, maar die anderzijds ook in staat is om een visie op de toekomst neer kan leggen.

Als directeur ben jij de drijvende kracht achter onze missie. Je bent een charismatische en daadkrachtige leider met uitstekende communicatieve vaardigheden. Samenwerken met de bestuurder en collega-directeuren is voor jou vanzelfsprekend.

Tot slot ben je als directeur verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische kant van de school. Je zorgt, in samenwerking met HR, voor bevoegde leerkrachten voor de klas en vakbekwame ondersteuning binnen de school en dat binnen afgegeven en vooraf vastgesteld budget. Je hebt daarom concrete ervaring met rapportages en met het periodiek verantwoording afleggen over kwaliteit, mogelijk in de vorm van audits en/of inspectie en financiën.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van directeur is gewaardeerd in schaal 12 – 13 (afhankelijk van ervaring), met een (tijdelijke) arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij? 

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee: 

· HBO+ werk- en denkniveau; 

· Een aantoonbare staat van dienst als directeur binnen het onderwijs is voor ons essentieel.

· Een diploma schoolleider PO of vergelijkbaar.

· Een energieke, stevige persoonlijkheid (dit zullen wij mogelijk ook toetsen in een assessment).

· Je hebt een duidelijke visie op primair, kwalitatief goed, onderwijs en draagt deze energiek uit.

· Je bent in staat om te verbinden, met collega’s, met de kinderen en met hun ouders.

 Solliciteren?    Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@bsyunusemre.nl t.a.v. Sven de Jong. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-21 91 80 92. 

SOLLICITEER DIRECT