Missie en Visie
Strategische doelstelling in één statement

“ISNO Yunus Emre is een organisatie met een duidelijk herkenbare identiteit (die strookt met de Soennah en Koraan). De organisatie heeft bevlogen en bekwaam personeel in dienst, biedt kwalitatief sterk basisonderwijs aan waarin de identiteit centraal staat en de laatste faciliteiten in gebruik zijn.”

 

Onze Missie en Visie

Missie

ISNO Yunus Emre biedt kwalitatief sterk basisonderwijs binnen een veilige, door de Islam geïnspireerde, omgeving. De islamitische, levensbeschouwelijke grondslag vormt de identiteit van onze scholen. Daarbij gaan wij uit van de Islam die wordt gevoed vanuit de ratio. De Koran en Soennah zijn hierin leidend. Met ons onderwijs ontwikkelen kinderen zich tot trotse en zelfbewuste burgers.

Visie

Wij bieden een brede persoonlijke ontwikkeling van het kind door kwalitatief sterk onderwijs te combineren met de islamitische identiteit. Door deze unieke combinatie ontwikkelen kinderen zich optimaal tot actieve en sterk gevormde burgers. Binnen ISNO Yunus Emre staat de Islamitische identiteit, kwaliteit, burgerschapsvorming en vakmanschap centraal.