Een glimlach brengen op het gezicht van onze kinderen

Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken voor onze school aan de van Damstraat in Den Haag een onderwijsassistent

Als zelfstandig onderwijsassistent ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van leerlingen in je eigen klas. Je werkt nauw samen met de leerkracht en zorgt voor een optimale leeromgeving. Met jouw geduld en passie voor het onderwijs weet je de leerlingen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om een positieve band op te bouwen met de leerlingen en hun ouders.

Wat bieden wij? Als onderwijsassistent binnen Yunus Emre kom je te werken in een dynamische omgeving die volop in beweging is. De stichting ISNO Yunus Emre en haar scholen maken een behoorlijke groei door, waardoor er kansen ontstaan bij het helpen uitbouwen van onze scholen. De ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op zodat je je geen moment zult vervelen. Wij vinden het belangrijk om dit te doen in een setting waar we van én vooral met elkaar samen willen leren. Er is een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van ons onderwijs. Dit doen wij vanuit onze Islamitische waarden.

Werken bij een van de scholen van ISNO Yunus Emre betekent dat je de verantwoordelijkheid krijgt om de kinderen in Den Haag en omgeving verder te ontwikkelen. Dankzij jou kunnen honderden leerlingen beter onderwijs krijgen. De functie van onderwijsassistent is gewaardeerd in schaal 6 CAO. De concrete inschaling hangt uiteraard af van jouw werkervaring, kennis en kunde. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO PO.

Maar wie ben jij eigenlijk? Je beschikt over een diploma Onderwijsassistent niveau 4 (en een VVE certificaat is een pré). Je krijgt ontzettend veel energie van het werken met en voor kinderen. Onderwijs is jouw passie, ontwikkeling jouw tweede natuur. Wij zijn op zoek naar positief ingestelde aanpakker, met een luisterend oor en een creatieve inborst. Contact maken met kinderen en hun ouders gaat jou van nature makkelijk af! We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. Wie weet tot snel!

Je kunt je motivatiebrief met CV richten aan onze HR Adviseur Sven de Jong via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen kun je ook altijd even bellen met Sven via 06 21 91 80 92.

SOLLICITEER DIRECT