LOCATIE ZOETERMEER

Nieuws

Lees hier de recente berichten van locatie Zoetermeer.

VACATURES

ISNO Yunus Emre Zoetermeer zoekt nieuwe leerkrachten. Kom jij ons team versterken?

Ramadan

Het aftellen is begonnen! Moge Allah subhanahu wa ta’ ala jullie goede daden in deze mooie & gezegende maand accepteren.

Speeltaalhuis De Vijf Pilaren

Op 31 augustus opent De Drie Ballonnen haar tweede Speeltaalhuis bij IKC De Vijf Pilaren in het gebouw (Carry van Bruggenhove 2). Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen daarnaast een uitdagend programma voor voorschoolse educatie. Het Speeltaalhuis zal de naam ‘Speeltaalhuis De Vijf Pilaren’ dragen.

Start nieuwe school ISNO Yunus Emre Zoetermeer

Islamitische basisschool Yunus Emre is opgericht in augustus 1989. Momenteel bestaat de school uit maar liefst vier locaties verspreid over de gemeente Den Haag. Wij zijn een school voor primair onderwijs gebaseerd op een islamitische grondslag. Het onderwijs dat wij geven, moet de kinderen voorbereiden op volwaardige participatie in de Nederlandse samenleving. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat na een lange juridische procedure ISNO Yunus Emre toestemming heeft gekregen om in Zoetermeer een islamitische basisschool te starten. Ruim 30 jaar na de start van onze eerste schoollocatie zullen wij in augustus 2020 de deuren openen van onze locatie in de gemeente Zoetermeer. Van de gemeente Zoetermeer hebben wij een gebouw toegewezen gekregen in de wijk Buytenwegh. Het adres van onze nieuwe locatie is:

Carry van Bruggenhove 2
2717 XV Zoetermeer
Tel: 079 7810011
Email: zoetermeer@bsyunusemre.nl

Met de gemeente Zoetermeer is afgesproken dat de school op termijn verhuist naar de wijk Meerzicht. Om een indruk te krijgen van onze scholen in Den Haag kunt u een kijkje nemen op onze website: www.bsyunusemre.nl

Bent u op zoek naar een school waarbij uw kind centraal staat en veiligheid, burgerschap en identiteit hoog in het vaandel staan? Meld uw kind dan nu aan via onze website. Ouders en verzorgers die in het verleden reeds hun interesse in onze school kenbaar hebben gemaakt, vragen wij vriendelijk nu formeel hun kind(eren) via het aanmeldformulier op de website aan te melden.