LOCATIE ZOETERMEER

Nieuws

Lees hier de recente berichten van locatie Zoetermeer.

VACATURES

ISNO Yunus Emre Zoetermeer zoekt nieuwe leerkrachten. Kom jij ons team versterken?

Activiteitenrooster Ouders

Bekijk hier de Activiteitenrooster Ouders:

Activiteitenrooster Ouders

Speeltaalhuis De Vijf Pilaren

De Drie Ballonnen heeft haar tweede Speeltaalhuis in het gebouw van IKC De Vijf Pilaren (Carry van Bruggenhove 2). Bij het Speeltaalhuis zijn peuters van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen en de wereld te ontdekken. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen daarnaast een uitdagend programma voor voorschoolse educatie. Het Speeltaalhuis zal de naam ‘Speeltaalhuis De Vijf Pilaren’ dragen.

ISNO Yunus Emre Zoetermeer

Islamitische basisschool Yunus Emre is opgericht in augustus 1989. De school bestaat uit maar liefst vier locaties verspreid over de gemeente Den Haag en een in gemeente Zoetermeer. Wij zijn een school voor primair onderwijs gebaseerd op een islamitische grondslag. Het onderwijs dat wij geven, moet de kinderen voorbereiden op volwaardige participatie in de Nederlandse samenleving. Ruim 30 jaar na de start van onze eerste school locatie hebben wij in augustus 2020 de deuren geopend van onze locatie Zoetermeer. Het adres van onze nieuwe locatie is:

Carry van Bruggenhove 2
2717 XV Zoetermeer
Tel: 079 7810011
Email: zoetermeer@bsyunusemre.nl

Met de gemeente Zoetermeer is afgesproken dat de school op termijn verhuist naar de wijk Meerzicht. Om een indruk te krijgen van onze scholen in Den Haag kunt u een kijkje nemen op onze website: www.bsyunusemre.nl

Bent u op zoek naar een school waarbij uw kind centraal staat en veiligheid, burgerschap en identiteit hoog in het vaandel staan? Meld uw kind dan nu aan via onze website. Ouders en verzorgers die in het verleden reeds hun interesse in onze school kenbaar hebben gemaakt, vragen wij vriendelijk nu formeel hun kind(eren) via het aanmeldformulier op de website aan te melden.