NAALDWIJK 25 maart 2022 – Eindelijk opent ISNO Yunus Emre na 6 jaar een basisschool op islamitische grondslag in het Westland. Deze school wordt per 1 augustus 2022 in Naaldwijk geopend.

Vanaf de eerste aanvraag, voor het openen van een islamitische basisschool in de gemeente Westland, tot het toewijzen van een schoolgebouw hebben wij een intensief traject doorlopen. Wij zijn verheugd dat we dit traject kunnen afsluiten. ISNO Yunus Emre heeft een (deel van het) schoolgebouw aan de Savornin Lohmanstraat 1 in Naaldwijk toegewezen gekregen.

Wij zijn blij om in het veelzijdige Westland onze unieke school te kunnen vestigen. Wij zullen met trots werken aan het vormgeven van onze school. Middels onze eigentijdse innovatieve bijdrage zullen wij toekomstbestendig basisonderwijs leveren.

Wij kijken uit naar de kennismaking met onze Westlandse partners met wie wij dit mogelijk gaan maken. In het bijzonder kijken wij uit naar de ontmoeting met de Westlandse ouders en de aanmelding van hun kinderen. Ook kijken we belangstellend uit naar de reacties op de vacatures. Zodra het schoolgebouw is ingericht, is eenieder uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De school in Naaldwijk maakt onderdeel uit van Islamitische Stichting Nederland voor Onderwijs en Opvoeding Yunus Emre (“ISNO Yunus Emre”). ISNO Yunus Emre heeft reeds 4 scholen in Den Haag en 1 school in Zoetermeer. Vanuit een islamitische grondslag wordt kwalitatief sterk onderwijs gegeven aan ruim 1350 leerlingen. Onze leerlingen ontwikkelen zich optimaal vanuit de islamitische identiteit tot actieve en sterk gevormde burgers. ISNO Yunus Emre is een organisatie waarin een persoonlijke ontwikkeling plaatsvindt binnen een breed kader. Hierin staat godsdienst, burgerschapsvorming en vakmanschap centraal.