De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.


Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een intern begeleider voor onze school Schalk Burgerstraat.


Wat ga je doen?
Als intern begeleider ben je onder verantwoordelijkheid van de directeur belast met het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het (bovenschools) zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school, en de begeleiding en professionalisering van leraren. Werkzaamheden zijn het analyseren van de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en het op basis daarvan uitwerken van didactische leerlijnen, het zorg dragen voor opzet en uitwerking van het leerlingvolgsysteem volgens afspraken in het zorgplan, en het observeren van klassensituaties teneinde advies te geven aan de collega’s voor
aanpak van een zorgleerling.


Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van intern begeleider is gewaardeerd in schaal 10 en is voor 0,6 of 0,8 fte zijnde 24 of 32 uur per week.


Wie ben jij?
Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:
• Algemeen theoretische en praktische vakinhoudelijke, (ortho)didactische en (ortho)pedagogische kennis.
• HBO werk- en denkniveau.
• Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de school.
• Vaardigheden in het coachen en begeleiden van collega’s.
• Vaardigheden in het analyseren van de zorgactiviteiten, toetsresultaten en leerlingbesprekingen en het op basis daarvan uitwerken van didactische leerlijnen.
• Vaardigheden in het opzetten van plannen en het geven van adviezen.
• Communicatieve vaardigheden.


Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief met CV voor richten aan Ranjni Natha, adjunct-directeur school Schalkburgerstraat via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60.