ISNO Yunus Emre is een organisatie met een duidelijk herkenbare identiteit. De organisatie heeft bevlogen en bekwaam personeel in dienst, biedt kwalitatief sterk basisonderwijs aan waarin de identiteit centraal staat en de laatste faciliteiten in gebruik zijn. Onze organisatie is een snelgroeiende stichting met momenteel 6 basisscholen (4 in Den Haag, 1 in Zoetermeer en 1 in Naaldwijk).

Ter versterking van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een energieke, kundige maar bovenal proactieve HR-medewerker.

Wij zijn een bijzonder energieke, dynamische organisatie, waarin veel ruimte is voor goede ideeën en initiatieven. Op ons kantoor in Naaldwijk gaan hard werken en een fijne, familiaire versus professionele cultuur hand in hand. We lunchen samen maar nemen ook werk van elkaar over als de situatie daarom vraagt. Je zult enthousiaste en kundige collega’s om je heen hebben.

Over de functie

HR is een schitterend vak. Het gaat namelijk over mensen. Tegelijkertijd kan het soms ook behoorlijk uitdagend zijn. Mensen komen en gaan, gaan meer of juist minder werken, worden ziek, worden gelukkig weer beter, maken promotie, hebben vragen, willen meer verdienen en ga zo maar door.

Zeker in het onderwijs staan mensen centraal. Zonder kinderen geen klas maar zonder leerkracht geen onderwijs. In dit speelveld ben jij een zeer cruciale factor. Vanuit ons bestuurskantoor in Naaldwijk en soms op de schoollocatie ben jij degene die coördinatie en uitmuntende administratie voert op alle HR administratieve zaken.

Je bent namelijk verantwoordelijk voor de personeelsadministratie van jouw vestigingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en de locatiedirecteuren en schakelt in jouw functie veelvuldig met het management en directie aangaande instroom, doorstroom, verzuim en allerhande mutaties. Een dienstverlenend, proactief karakter is daarom essentieel en echt van toegevoegde waarde!

Wat bieden wij?

· Een contract voor minimaal 32 uur per week aan voor de periode van één jaar met optie van verlening of vaste aanstelling.

· De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs en is ingeschaald in schaal 8; min € 2683 en max. € 4055,- + 7% arbeidsmarkttoelage.

· Opname in het ABP-pensioenfonds

· Wij investeren graag in jouw ontwikkeling dmv diverse opleidingen, aansluitend op jouw functie.

Wie ben jij?

· Je hebt HBO werk- en denkniveau.

· Je hebt meer dan 3 jaar ervaring in soortgelijke functie

· Je beschikt over grondige kennis van de relevante wet – en regelgeving

· Kennis of ervaring in het onderwijs is een absolute pre!

· Je hebt een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling en hebt een signaalfunctie richting de HR manager

· Je bent gericht op samenwerking en je wilt samen met je collega’s en het management werken aan de opbouw en verbetering van de dienstverlening

· Je kunt snel schakelen, zowel op de inhoud als het proces en je bent proactief.

· Je hebt een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling en hebt een signaalfunctie richting de HR-manager.

· Je hebt gevoel voor humor en weet te relativeren, maar je kunt ook scherp en kritisch zijn waar nodig.

Solliciteren?

Je kunt je motivatiebrief met CV richten aan onze HR-Adviseur Sven de Jong via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen kun je ook altijd even bellen met Sven via 06 21 91 80 92.