Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een HR Manager voor onze scholengroep in de regio Den Haag, Naaldwijk en Zoetermeer.

Wat ga je doen?

Als HR Manager heb je een heldere en eigentijdse visie op het HR-vak. Je bent een verbindende professional die zich goed weet te bewegen op alle niveaus binnen Yunus Emre. Je ontwikkelt beleid en instrumenten op het gebied van human resource management maar daarnaast ben je operationeel actief en verantwoordelijk.

De HR Manager stuurt het HR-team direct aan (bestaande uit 1 recruiter en 3 administratief HR-medewerkers) en rapporteert direct aan de bestuurder. Wij zoeken een ‘’hands-on’’ HR Manager, zeker geen ‘’beleidsmaker’’. Natuurlijk is werken vanuit een plan cruciaal, maar tegelijkertijd vraagt de stichting om iemand die doet, die aanpakt. Je bent verantwoordelijk voor een uitmuntende HR-administratie en draagt persoonlijk zorg voor verschillende dossiers.

Daarnaast formuleer je consequenties t.a.v. nieuwe cao’s en wetten en actualiseer je het personeelsbeleid. Je adviseert de bestuurder en de directeuren onder meer over werving en selectie, professionalisering, overplaatsing, ontslag, gesprekkencyclus, arbeidsomstandigheden en verzuim. Je neemt de leiding over de projecten die op dit vlak worden ontplooit en zorgt ervoor dat deze op de scholen geïmplementeerd worden.

Je fungeert als vraagbaak, je maakt rapportages en voorziet deze van analyse en toelichting. Je onderhoudt de contacten met het administratiekantoor, de arbodienst, medezeggenschap en overige externe relaties. Je adviseert de directeuren over het schoolformatieplan en bewaakt hierbij de rechtspositionele consequenties.

Wij vragen van de HR Manager frequente aanwezigheid op de 6 verschillende scholen van ISNO Yunus Emre.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van HR Manager is gewaardeerd in schaal 11 (afhankelijk van ervaring), met een arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.

 Wie ben jij? 

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee: 

· HBO+ werk- en denkniveau; 

· Stevige voorkeur voor een opleiding binnen het HR-domein;

· Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in het HR-werkveld opgedaan;

· Een aantoonbare staat van dienst als HR Manager/ Manager is voor ons essentieel;

· Ervaring binnen het onderwijs is voor ons een absolute pre;

· Een energieke, stevige persoonlijkheid (dit zullen wij mogelijk ook toetsen in een assessment);

· Je hebt een duidelijke visie op ‘’het binden en boeien van mensen ‘’ en draagt deze energiek uit;

· Je bent in staat om te verbinden met zowel de directeuren als ook met alle andere personeelsleden.

Solliciteren?

Je kunt je motivatiebrief met CV richten aan onze HR-Adviseur Sven de Jong via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen kun je ook altijd even bellen met Sven via 06 21 91 80 92.

SOLLICITEER DIRECT