Directiesecretaresse 0,8 – 1,0 FTE

De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen 

Binnen Yunus Emre is er plaats voor een directiesecretaresse die gevarieerde administratieve en secretariële werkzaamheden uitvoert en makkelijk kan meebewegen met wat er van de bestuurder wordt gevraagd en daarop kan anticiperen. Iemand die pro-actief meedenkt en prioriteiten weet te stellen. 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en uitdagende functie als directiesecretaresse ontzorg je de bestuurder op administratief en organisatorisch gebied. Naast de dagelijkse taken als complex agendabeheer en het verzorgen van correspondentie, verzorg je de organisatorische voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen. Je verzamelt en verzendt vergaderstukken en regelt accommodaties en bijbehorende ruimtes. Notuleert tijdens vergaderingen en handelt actiepunten af. Je toetst binnengekomen stukken op volledigheid en vraagt de ontbrekende informatie op. Je verzorgt standaard correspondentie en stelt stukken op aan de hand van concepten of aanwijzingen. Je legt dossiers aan, archiveert stukken en beheert het archief. Ook beheer je de jaarplanning van de agendapunten en stel je de agenda op na afstemming met de bestuurder. Je bewaakt de deadlines voor het aanleveren van stukken en rappelleert indien nodig. Je onderhoudt in- en externe contacten en je beheert het contractregister. 

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van directiesecretaresse is gewaardeerd in schaal 5 en is voor 0,8 – 1,0 fte zijnde 32 uur tot 40 uur per week. Yunus Emre kent een arbeidsmarkttoelage van 7%. 

Wie ben jij?

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:Je hebt MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.Je bent goed in plannen en organiseren.Je beschikt over een zelfstandige, dienstverlenende en stressbestendige persoonlijkheid.Kennis over de toepassing van (onderdelen van) interne richtlijnen en procedures m.b.t. de AVG.Inzicht in de werking en mogelijkheden van administratieve systemen en tekstverwerkingsprogramma’s.Vaardig in het verzamelen, ordenen en verwerken van informatie.Vaardig in het bijhouden van een archief. 

Solliciteren

Graag zien we jouw sollicitatiebrief met CV tegemoet. Je kunt de sollicitatie richten aan Desirée de Graaff-Axt, interim HR Manager via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 60 of vind het volledige functieprofiel op onze website www.bsyunusemre.nl.