Bij Yunus Emre is er plaats voor een directiesecretaresse die gevarieerde administratieve en secretariële werkzaamheden uitvoert en makkelijk kan meebewegen met wat er van de bestuurder wordt gevraagd en daarop kan anticiperen. Iemand die proactief meedenkt en prioriteiten weet te stellen.

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en uitdagende functie als directiesecretaresse ontzorg je de bestuurder op administratief en organisatorisch gebied. Naast de dagelijkse taken, zoals complex agendabeheer en het verzorgen van correspondentie, verzorg je de organisatorische voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen. Je verzamelt en verstuurt vergaderstukken en regelt accommodaties en bijbehorende ruimtes. Je notuleert tijdens vergaderingen en handelt actiepunten af. Je controleert binnengekomen stukken op volledigheid en vraagt ontbrekende informatie op. Je verzorgt standaard correspondentie en stelt stukken op aan de hand van concepten of aanwijzingen. Je legt dossiers aan, archiveert stukken en beheert het archief.

Ook beheer je de jaarplanning van de agendapunten en stel je de agenda op na afstemming met de bestuurder. Je bewaakt de deadlines voor het aanleveren van stukken en herinnert mensen hieraan indien nodig. Je onderhoudt interne en externe contacten en beheert het contractregister.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van directiesecretaresse is voor 0,8 – 1,0 fte, wat overeenkomt met 32 uur tot 40 uur per week. Salaris en inschaling hangt af van jouw werkervaring. Sowieso biedt Yunus Emre een arbeidsmarkttoelage van 7%.

Wie ben jij?

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen, beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je hebt een zelfstandige, dienstverlenende en stressbestendige persoonlijkheid.
  • Je hebt kennis van (onderdelen van) interne richtlijnen en procedures met betrekking tot de AVG.
  • Je hebt inzicht in de werking en mogelijkheden van administratieve systemen en tekstverwerkingsprogramma’s.
  • Je bent vaardig in het verzamelen, ordenen en verwerken van informatie.
  • Je bent vaardig in het bijhouden van een archief.

Solliciteren

Je kunt je motivatiebrief met CV richten aan onze HR Adviseur Sven de Jong via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen kun je ook altijd even bellen met Sven via 06 21 91 80 92.