Schooldirecteur (Yunus Emre, De Savornin Lohmanstraat te Naaldwijk)

Schooldirecteur (Yunus Emre, De Savornin Lohmanstraat te Naaldwijk) Bij ISNO Yunus Emre zijn we voor onze school in Naaldwijk op zoek naar een inspirerende en verbindende directeur. Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is en waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat ga je doen?

De rol van directeur is een essentiële positie binnen onze organisatie. Wij zoeken een directeur die helder en proactief communiceert. Een directeur die bouwt aan een professionele cultuur en een structuur die leidt tot onderwijsvernieuwing.

Van de 6 scholen is de school in Naaldwijk de jongste, begonnen op 1 augustus 2022. Na de eerste 2 schooljaren begeleid te hebben heeft de huidige directeur een nieuwe uitdaging gevonden en zoeken wij iemand die de volgende (groei)fase mee gaat helpen begeleiden. Centraal hierin staan uiteraard de onderwijskwaliteit, het bouwen aan een vast team (in loondienst!) en het opleiden van alle talentvolle zittende collega’s.

Als je zoekt naar een echte uitdaging binnen het onderwijs, dan nodigen we je van harte uit.

De opdracht die voor je ligt is duidelijk: Stapsgewijs verder groeien! Het neerzetten van een structuur en een goed functionerend team. Wij zijn juist daarom op zoek naar enerzijds iemand die een goede sfeer kan neerzetten, waarbinnen mensen hun volle potentieel kunnen benutten en graag voor jou willen werken, maar die anderzijds ook in staat is om een visie op de toekomst neer kan leggen.

Als Directeur ben jij de drijvende kracht achter onze missie. Je bent een charismatische en daadkrachtige leider met uitstekende communicatieve vaardigheden. Samenwerken met de bestuurder en collega-directeuren is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben jij het gezicht van de school richting de (politieke) buitenwereld.

Tot slot ben je als directeur verantwoordelijk voor de financiële en organisatorische kant van de school. Je zorgt, in samenwerking met HR, voor bevoegde leerkrachten voor de klas en vakbekwame ondersteuning binnen de school en dat binnen afgegeven en vooraf vastgesteld budget. Je hebt daarom concrete ervaring met rapportages en met het periodiek verantwoording afleggen over kwaliteit, mogelijk in de vorm van audits en/of inspectie en financiën

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van directeur is gewaardeerd in schaal 11-12 (afhankelijk van ervaring), met een arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 0,8 FTE, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Een aantoonbare staat van dienst als manager/directeur binnen het onderwijs of aanverwante sectoren is voor ons essentieel.
  • Een diploma schoolleider PO of vergelijkbaar.
  • Een energieke, stevige persoonlijkheid (dit zullen wij mogelijk ook toetsen in een assessment).
  • Je hebt een duidelijke visie op primair, kwalitatief goed, onderwijs en draagt deze energiek uit.
  • Je bent in staat om te verbinden, met collega’s, met de kinderen en met hun ouders.

Solliciteren?

Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@bsyunusemre.nl t.a.v. Sven de Jong. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-21 91 80 92.