De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven, met respect voor en acceptatie van anderen.

Wil je jouw steentje bijdragen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een conciërge voor onze school aan de Beresteinlaan. Wil jij deze waardevolle uitdaging aangaan?

Wat ga je doen?
Als conciërge speel je een essentiële rol in het faciliteren van een goed functionerende en veilige omgeving voor onze medewerkers en leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het bieden van ondersteuning en het houden van toezicht. Je voert onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan gebouwen, terreinen en inventaris, zodat alles optimaal functioneert. Hierbij signaleer je risico’s en doe je voorstellen voor vervanging. Indien nodig coördineer je externe partijen en houd je toezicht op hun werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je collega’s, beheer je voorraden en voer je administratieve taken uit. Je bent het aanspreekpunt voor facilitaire ondersteuning en zorgt voor een goede inrichting van de ruimten. Het houden van toezicht is ook een belangrijk onderdeel van je functie. Je bewaakt de toegang, beantwoordt vragen en zorgt voor een veilige en schone omgeving. Je ziet toe op naleving van regels en spreekt leerlingen aan indien nodig.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een ambitieuze omgeving met een betrokken bestuur en een betrokken jong team. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van conciërge is gewaardeerd in schaal 4 en is voor minimaal 0,8 fte. Wij kennen een tijdelijke arbeidsmarkttoelage van 7%.

Wie ben jij?
Om de functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je de volgende kennis en vaardigheden mee:

  • Vaktechnische kennis en kennis van technische/veiligheidsvoorschriften en specificaties van algemene apparatuur, installaties en gebouwen.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Inzicht in taken, organisatie en werkwijze van de onderwijsorganisatie.
  • Vaardig in het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en in het verrichten van kleine verbouwingen.
  • Vaardig in het ingrijpen bij conflictsituaties.
  • Communicatieve vaardigheden.

Solliciteren Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan onze recruiters voor BS Yunus Emre via vacatures@bsyunusemre.nl.