Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een Brugfunctionaris voor onze scholengroep in de regio Den Haag, Naaldwijk en Zoetermeer.

Wat ga je doen?

De nieuwe rol van brugfunctionaris is een zeer essentiële, nieuwe functie binnen onze stichting. In deze rol verricht je werkzaamheden op één of meer van onze scholen en rapporteer je direct en werk je nauw samen met de schooldirecteur(en).

In de functie van brugfunctionaris betrek je ouders actief bij de ontwikkeling, opvoeding en het onderwijs van hun kind, zodat de ontwikkelkansen voor hen worden vergroot en toekomstperspectieven worden verbreed. Je hebt als brugfunctionaris een expliciete taak om de samenwerking en communicatie tussen ouders, school en de buurt te ondersteunen en te optimaliseren. Hiermee ondersteun je het onderwijs en bied je daarmee andere teamleden ruimte om zich op hun kerntaak te richten. De functionaris schakelt tussen verschillende partijen/gesprekspartners en ‘overbrugt’ de situatie tussen schoolteam en ouders in de wijk.

(De brugfunctionaris verricht werkzaamheden op één of meer van de scholen onder leiding van de schooldirecteur(en). De brugfunctionaris kan niet tegelijkertijd lesgeven of als onderwijsondersteuner binnen het onderwijscurriculum worden ingezet.)

Als brugfunctionaris draag je bij aan een laagdrempelige en passende ondersteuning van ouders en aan de samenwerking tussen onderwijsteam en ouders ten behoeve van het welzijn en de leerontwikkelingen van het kind. Bovendien ben je bekend met het sociale netwerk in de wijk, zodat mensen makkelijk op je afstappen maar ook andersom, dat je de weg goed kent richting (jeugd)hulpverlengingsinstanties en aanverwante organisaties..

Wat bieden wij? 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van HR Manager is gewaardeerd in schaal 9 (afhankelijk van ervaring, vanaf € 3.031 tot € 4.580 bruto p/m) met een arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 0,8-1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij? 

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • HBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgeronde opleiding SPH, MWD, SCW, Social Work
  • Theoretische en praktische kennis over de kaders, wet- en regelgeving en het aanbod op het gebied van (jeugd)hulpverlening, onderwijs en dienstverlening.
  • Kennis over pedagogisch-didactische problemen die zich voordoen in het leer- en ontwikkelproces.
  • Inzicht in diverse culturele achtergronden van leerlingen en ouders.
  • Inzicht in de onderwijsorganisatie en (jeugd)hulpverleningsstructuren.
  • Communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Vaardig in het verbinden, samenwerken en stimuleren.

 

Solliciteren?   Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@bsyunusemre.nl t.a.v. Sven de Jong. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-21 91 80 92.