De kinderen een brede oriëntatie op de wereld en een sterke begeleiding bij de eigen identiteitsontwikkeling meegeven met respect voor en acceptatie van anderen.


Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Wij zoeken een administratief medewerker voor onze school Van Damstraat in Den Haag
Wat ga je doen? Als administratief medewerker zet je de leerlingenadministratie op en onderhoudt deze. Je verleent secretariële, administratieve en procesmatige ondersteuning aan collega’s. Je vindt het belangrijk dat de school goed bereikbaar is en je bent 2 ochtenden per week het eerste aanspreekpunt voor ouders en collega’s. Ook beantwoord je vragen van leerlingen. Je maakt deel uit van vergaderingen en zal deze desgewenst notuleren en uitwerken.


Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie is gewaardeerd in schaal 4 en is voor 5 dagen per week (40 uur).

Wie ben jij?

• Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
• Je kunt goed overweg met MS Office programma’s, ervaring met ParnasSys is een pré.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent het visitekaartje van onze school.

Solliciteren

Je kunt jouw sollicitatie richten aan Sara Imajni, directeur school Van Damstraat via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor vragen of meer informatie kun je ook contact opnemen met telefoonnummer 070 – 783 00 6