Bij ISNO Yunus Emre zijn we voor onze school op de Beresteinlaan te Den Haag op zoek naar een inspirerende en onderwijskundige Adjunct-Directeur. Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is en waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat ga je doen?

De rol van adjunct-directeur is een essentiële positie binnen onze organisatie. De afgelopen jaren zijn er de nodige wisselingen in het management geweest waardoor rust, vertrouwen en stabiliteit (terug) brengen nu meer dan ooit zeer van belang is. Onze school aan de Beresteinlaan behelst 2 locaties, welke op 500 meter afstand van elkaar liggen en mede daardoor veel van jouw leidinggevende capaciteiten vraagt.

De nieuwe adjunct-directeur heeft een voorbeeldfunctie. Jij draagt de missie en visie van Yunus Emre uit naar het team. Als onderwijskundig leider geef je richting aan het team en ontwikkel je met hen samen een gedragen visie ten aanzien van het onderwijs dat jullie verzorgen. Een veilig en gezond schoolklimaat houd je daarbij in het oog. Je hebt hoge verwachtingen van jezelf, jouw teamleden en de leerlingen en jij moedigt alle partijen aan om het beste uit zichzelf te halen.

Je biedt ruimte voor innovatie, toetst ideeën op haalbaarheid en je onderbouwt keuzes met relevante bronnen. Je bent zichtbaar in de school voor alle partijen. Je volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen en je bent in staat om hiervan een onderwijskundige vertaalslag te maken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan in een ambitieuze en dynamische omgeving met een betrokken bestuur en collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De functie van adjunct-directeur is gewaardeerd in schaal A10 met een arbeidsmarkttoelage van 7%. Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor 1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wie ben jij?

Om de functie zo goed mogelijk te vervullen breng je de volgende kennis en ervaring mee:

· HBO werk- en denkniveau.

· Een PABO-diploma en bij voorkeur een diploma Schoolleider PO of bereid om deze te halen.

· Leidinggevende kwaliteiten en ervaring als leerkracht en/of een soortgelijke functie binnen het onderwijs zijn een absolute must. Dit zullen we ook testen aan de hand van een assessment of casus in de sollicitatieprocedure.

· Je hebt een duidelijke visie op primair, kwalitatief goed, onderwijs en draagt deze energiek uit.

· Je bent in staat om te verbinden, met collega’s, met de kinderen en met hun ouders.

Solliciteren?    Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar vacatures@bsyunusemre.nl t.a.v. Sven de Jong. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06-21 91 80 92. 

SOLLICITEER DIRECT