Adjunct Directeur basisschool, ga jij deze uitdaging aan?

Adjunct Directeur Basisschool

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs of wil je jouw functie in een nieuwe omgeving uitvoeren? Yunus Emre is op zoek naar een Adjunct Directeur Basisschool! We zijn een school die streven naar excellentie in zowel het onderwijs als in de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Lees snel verder en kom meer te weten over de rol, de vereisten en de unieke kansen van deze functie.

Over Yunus Emre

Yunus Emre is niet zomaar een basisschool; het is een gemeenschap gebaseerd op de kernwaarden van de Islam. Wij geloven in het bieden van een omgeving waarin leerlingen niet alleen academisch, maar ook persoonlijk en spiritueel kunnen groeien. Onze school staat bekend om haar inclusieve en respectvolle sfeer, waarin diversiteit gevierd wordt en ieder kind gewaardeerd wordt.

 

De rol van Adjunct Directeur Basisschool

Als Adjunct Directeur Basisschool speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de dagelijkse leiding en het management van de school. Je werkt nauw samen met de Directeur om de strategische visie van de school uit te voeren en te waarborgen zodat de hoogste onderwijsstandaarden worden gehandhaafd.

Ook ondersteun je de Directeur bij het uitvoeren van het strategisch beleid en beheer je de dagelijkse operatie van de school. Daarnaast leid en motiveer je jouw collega’s en zorg je voor een positieve en productieve werkomgeving. Het monitoren en evalueren van de onderwijskwaliteit en het inzetten voor continue verbetering, behoord ook tot jouw takenpakket.

Op het gebied van onderwijs en leerplanontwikkeling werk je samen met Leerkrachten om een uitdagend en relevant curriculum te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van alle leerlingen. Je introduceert en implementeert innovatieve onderwijsstrategieën en technieken. Op deze manier verbeter je het leerproces en zorgt voor adequate ondersteunen. Zo krijgen leerlingen met speciale onderwijsbehoeften ook alles wat ze nodig hebben om te kunnen groeien.

Tot slot houd jij je bezig met ouderbetrokkenheid en bouw je sterke relaties op met de brede gemeenschap. Zo bevorder je actieve betrokkenheid van ouders bij het onderwijsproces van hun kinderen en zorg je voor extra ondersteuning van de gemeenschap.

 

Vereisten voor de functie

Om bij de functie en de school te passen, zijn er enkele kwalificaties en vaardigheden nodig:

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van onderwijsmanagement, onderwijs of een gerelateerd vakgebied;
  • Ervaring in een leidinggevende rol binnen het onderwijs;
  • Grondige kennis van onderwijskundige principes en ervaring met curriculumontwikkeling en -implementatie;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
  • Het vermogen om een team te leiden en te inspireren;
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden;
  • Inzicht en respect voor de islamitische waarden en tradities die ten grondslag liggen aan onze school.

 

Waarom aan de slag gaan bij Yunus Emre?

Werken bij Yunus Emre biedt een unieke kans om verschil te maken in het leven van jonge leerlingen binnen een hechte en ondersteunende gemeenschap. Bij Yunus Emre heb je de kans om een directe en positieve impact te hebben op de ontwikkeling van kinderen. Door jouw leiderschap en visie kun je bijdragen aan hun academische succes en persoonlijke groei.

 

Wij geloven in het investeren in onze medewerkers. Daarom krijg jij de kans om jezelf professioneel te ontwikkelen door middel van trainingen, workshops en andere professionele ontwikkelingsmogelijkheden. Je wordt onderdeel van een team dat werkt aan één gemeenschappelijke missie: het bieden van hoogwaardig onderwijs in een omgeving die Islamitische waarden en normen respecteert. Onze school staat open voor innovatieve ideeën en benaderingen, waardoor we creativiteit en innovatie aanmoedigen bij onze medewerkers en leerlingen.

 

Solliciteren voor de vacature Adjunct Directeur Basisschool

De positie van Adjunct Directeur basisonderwijs bij Yunus Emre, is meer dan alleen een baan. Het is een kans om een blijvende impact te maken op het leven van jonge kinderen en een belangrijke rol te spelen in de groei en ontwikkeling van onze schoolgemeenschap. Ben jij de persoon die we zoeken en klaar om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu! We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan de toekomst van onze leerlingen.