Actueel

 

Nieuwe uitstraling ISNO Yunus Emre

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling voor ISNO Yunus Emre en haar scholen die past bij het verhaal dat zij willen uitdragen. Er is gekozen om het logo, de huisstijl en de websites van ISNO Yunus Emre te herzien, op te frissen en te vernieuwen.

LOGO EN HUISSTIJL

ISNO Yunus Emre laat kinderen groeien. Dit moest tot uiting komen in een nieuw, passend logo. Daarom zijn er in het logo vrolijke afbeeldingen zichtbaar, die symbool staan voor de groei die kinderen maken in hun basisschooltijd. Ook de huisstijl is onderworpen aan een metamorfose. Kleuren en vormen uit het logo zijn hierin meegenomen, waardoor het geheel eenheid uitstraalt.

WEBSITES

Om verder te gaan met de nieuwe uitstraling, worden ook alle websites vernieuwd. Zo is het verhaal van ISNO Yunus Emre en haar zes scholen weer up-to-date. De website is voorzien van de juiste en actuele informatie, nieuwe foto’s en alle overige benodigde documenten en tools. Ook is er aandacht besteed aan de overzichtelijkheid van de sites. De toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de sites zijn hierdoor verbeterd.

Isno Yunus Emre Open basisschool in Naaldwijk

NAALDWIJK 25 maart 2022 – Eindelijk opent ISNO Yunus Emre na 6 jaar een basisschool op islamitische grondslag in het Westland. Deze school wordt per 1 augustus 2022 in Naaldwijk geopend.

Vanaf de eerste aanvraag, voor het openen van een islamitische basisschool in de gemeente Westland, tot het toewijzen van een schoolgebouw hebben wij een intensief traject doorlopen. Wij zijn verheugd dat we dit traject kunnen afsluiten. ISNO Yunus Emre heeft een (deel van het) schoolgebouw aan de Savornin Lohmanstraat 1 in Naaldwijk toegewezen gekregen.

Wij zijn blij om in het veelzijdige Westland onze unieke school te kunnen vestigen. Wij zullen met trots werken aan het vormgeven van onze school. Middels onze eigentijdse innovatieve bijdrage zullen wij toekomstbestendig basisonderwijs leveren.

Wij kijken uit naar de kennismaking met onze Westlandse partners met wie wij dit mogelijk gaan maken. In het bijzonder kijken wij uit naar de ontmoeting met de Westlandse ouders en de aanmelding van hun kinderen. Ook kijken we belangstellend uit naar de reacties op de vacatures. Zodra het schoolgebouw is ingericht, is eenieder uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De school in Naaldwijk maakt onderdeel uit van Islamitische Stichting Nederland voor Onderwijs en Opvoeding Yunus Emre (“ISNO Yunus Emre”). ISNO Yunus Emre heeft reeds 4 scholen in Den Haag en 1 school in Zoetermeer. Vanuit een islamitische grondslag wordt kwalitatief sterk onderwijs gegeven aan ruim 1350 leerlingen. Onze leerlingen ontwikkelen zich optimaal vanuit de islamitische identiteit tot actieve en sterk gevormde burgers. ISNO Yunus Emre is een organisatie waarin een persoonlijke ontwikkeling plaatsvindt binnen een breed kader. Hierin staat godsdienst, burgerschapsvorming en vakmanschap centraal.

Feestelijke opening van Basisschool Yunus Emre Westland

Officiële opening
Basisschool Yunus Emre Westland is dit schooljaar op 22 augustus van start gegaan. Hoewel
de schoolactiviteiten inmiddels in volle gang zijn, is het goed om hier ook officieel bij stil te
staan. Daarom wordt de school op woensdag 28 september officieel geopend. U bent hierbij
van harte uitgenodigd om deze heugelijke gebeurtenis bij te wonen. Om 14:30 uur zal
Wethouder Anko Goudswaard de openingshandeling verrichten. Hierna is er, onder het
genot van een drankje en een hapje, gelegenheid tot bezichtiging van de school en
kennismaking met het team.